HemSwatches › TiKei Lipgloss – Las Vegas

TiKei Lipgloss – Las Vegas

Jag gillar TiKei’s Lipgloss. Dom känns sköna på läpparna. Mjukhet med en söt doft. Jag är ju egentligen ingen stor fan av läppglans. TiKei’s kändes okey, men inte mer. Men nu har jag verkligen börjat gilla dom! De känns som läppbalsam och håller hyffsat länge. På en dag kanske jag applicerar fyra gånger.

Las Vegas är en av de två rosa glossen. Jag har svårt att få rosa att synas på mina läppar. Så denna ger bara en hint av färg, men är väldigt fin! Är man mer normal än jag, så ger denna en suprfin ljusrosa färg! Den känns nästan metallic. Gillas skarpt! Denna är just nu min favorit bland TiKei’s lipgloss!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>