HemSminkningar › TiKei Quarry och Hush

TiKei Quarry och Hush

Varför ska man vara så trött hela tiden? Det har varit mycket tryck i butiken det senaste, så man hinner ju knappt ens andas. Kul när det är mycket och göra såklart, men ibland känner man att man inte riktigt räcker till. Två av mina kollegor är på semester och en har varit sjuk, så jag fick hoppa in och inventera igår och så ska jag ta ett extra pass på lördag också. Fick ikväll ett samtal från en kollega att hon kunde hoppa in istället för mig imorgon istället, så får jag vara lite ledig också. Och det tackade jag ju inte nej till! Jag fyller ju faktiskt år imorgon! =) Men usch, nu är jag så trött, så jag kommer nog däcka i soffan till en film..

Här är i alla fall en enkel sminkning i brunt. Älskar TiKei’s smink. Vackra färger, bra täckning, lång hållbarhet, bra pris. Vad mer kan man begära? =) Den här mejken hade jag på julafton. Enkelt. Ibland orkar man inte krångla till det =)

Jag har använt:

Ansikte
– TiKei Foundation, P1

Ögon
– Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer
– TiKei, Stardust
– TiKei, Hush
– TiKei, Quarry
– MUS Eyepencil, Darkest Shadow
– Max Factor Eyebrow Pencil, Ebony
– Lancome Hypnose Star Mascara

tikei-hush-quarry1 tikei-hush-quarry2 tikei-hush-quarry3 tikei-hush-quarry4

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>