HemSminkningar › TiKei’s Karma & Devotion

TiKei’s Karma & Devotion

Äntligen kommer det upp en sminkning igen! Jag är alldeles för dålig på att sminka mig… På vardagarna använder jag bara foundation, mascara och fyller i brynen… Och när jag väl sminkar mig ordentligen blir antingen bilderna kassa, eller så hinner jag inte fota alls.. Men här kommer en sminkning i alla fall!

Jag har använt:

Ansikte
– MUS Loose Powder, Milk
– MUS Blush, Chic

Ögon
– MUS High Tech Lighter, Venus
– TiKei, Devotion
– TiKei, Karma
– MUS, Satin
– Elf Cream Eyeliner, Black
– MUS Tri Brow Color
– H&M Eyebrow Fix
– IsaDora Eye Brow Pencil with Brush, Light Brown
– MaxFactor False Lash Effect Fusion Mascara, Black

Läppar
– YSL Rouge Volupté, Luscious Pink

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>