HemShopping › Tillbaka från Italien!

Tillbaka från Italien!

Vilken fantastisk helg vi har haft! Så himla roligt att träffa sambons bror och hela italienska familjen! Hade hyfsat tur med vädret. Mestadels solsken och kanske 24 grader. Under lördagens festligheten så dök det upp lite åska och småregn. Men det gjorde inget, för det var fortfarande varmt och “ovädret” var snabbt över. Tänkte berätta lite mer och visa bilder, men det blir efter jag kollat igenom mina bilder. Lekte paparazzi och knäppte hur mycket kort som helst!

Nu har ökenvärmen kommit till spanska sydkusten! Eller, egentligen inte. Det är 30-35 grader med varma vindar som ska hålla i sig. Dock har ju egentligen inte sommaren börjat på riktigt än. Varmast är det i juli och augusti. Då snackar vi öken! Hur som helst, jag pallar inte att springa omkring med bh när det är över 30 grader ute.. Så jag är ständigt på jakt efter klänningar som funkar bra utan bh. Idag sprang jag in på Springfield (en ny favoritbutik) och shoppade loss två klänningar på rea. Älskar den lilla röda, så tänkte faktiskt kika in dit igen och se ifall de har någon liknande.

Två klänningar från Springfield, ca 460 kr.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>