HemBloggdesign › Tredje advent – Regnrusk och ny bloggdesign

Tredje advent – Regnrusk och ny bloggdesign

Jag kan inte fatta att det snart är jul. Det är svårt att greppa i detta väder. Vi har haft så många fina dagar då man kan gå utan jacka. Den upprymda känslan man får och blir barn på nytt när första snön faller och julen närmar sig med stormsteg får man helt enkelt inte på spanska sydkusten där det som lägst kanske går ner mot 15 grader och regn. Idag är det tredje advent och riktigt regnrusk ute. Då det är söndag är det mesta stängt, och när det dessutom är mörkt blött och kallt ute så blir det en mysdag med tända ljus och serier.

Jag tröttnade snabbt på min mobilanpassade bloggdesign. Dessutom började den strula lite. Sen har jag alltid gillar den design jag haft i princip hela tiden. Så jag gick tillbaka till den mallen. Bytte ut bakgrunden, vinter och jul till ära. Hade tänkt att kanske byta ut headern, men det verkar aldrig bli av. Behöver ta lite nya bilder känner jag..

design2

Gamla mobilanpassade designen.

winterdesign2014Nya vinterdesignen.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>