HemBilder › Två år senare – Mina första brillor!

Två år senare – Mina första brillor!

Jag har nu jobbat inom optikbranschen i två år, men har inte skaffat mig några glasögon. Visst, jag ser bra ändå, men när man ändå jobbar med glasögon är det ju roligt att ha ett par! Och nu två år senare, har jag alltså fått ändan ur och gjort en synundersökning (som jag inte heller gjort tidigare) och beställt ett par! Jag har velat fram och tillbaka under lång tid vilka jag skulle välja. Min näsa funkar inte med plastbågar, tyvärr, så jag har varit på jakt efter ett par metallbågar. Föll direkt för dessa. Jag har bara ett litet brytningsfel, men det kommer nog ändå göra stor skillnad på t.ex. texter, allt från en bok till skyltar när jag kör bil. Ska bli mycket spännande detta! Så här ser ni bågarna jag beställt idag! Plus min fina jobbklädsel ;)

glasses

Bågen heter J63C1 och kommer från Smarteyes!

1 Kommentarer[ Lämna en kommentar ]

  1. Herregud vad fin du blev i dina nya glasögon! Du ser ännu lite klokare ut nu, men det visste jag redan att du är en toppentjej. Det lockiga håret har du fått efter din gulliga pappa. Kram

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>