HemDjuren › Vår lilla tant

Vår lilla tant

Alltså, ser ni hur plågad min hund ser ut?? “Snälla matte, ta bort den där kameran. Jag försöker ju sova här..” Ja, hon har då aldrig gillat när jag leker paparazzi på henne. Men jag kan inte låta bli. Visst är hon söt?! Och se så mycket gråa hår lilla tanten fått i ansiktet. Men hon är pigg och glad, även om hon fyller 10 år i augusti. Hon är lat inomhus. Ska alltid ligga och sova. Hon ligger alltid och sover hos mig. Antingen i soffan eller sängen. Men utomhus har hon fortfarande mycket energi. Stackarn håller på att bli galen av våra grannhundar. Sen vi sprang på dom i trapphuset och de fick hälsa på varann, så blir Donna helt galen så fort hon hör dom utanför vår dörr. Hon tittar bestört på mig med sina ledsna ögon, och man verkligen ser på hela hennes kroppsspråk hur gärna hon vill leka med de små liven.

Min lilla älskling. Vad vore livet utan dig? <3

IMG_3679 IMG_3682 IMG_3698

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>