HemBilder › Vecka 8 2018

Vecka 8 2018

Denna veckan har inte varit så händelserik. Jag åkte in till stan och fixade naglarna. Jag och Felicia mötte upp hennes morfar på Asecs för att shoppa lite kläder till mormor. Felicia skötte sig jättebra.

Vi gick ner till lillasyster med familj och drack kaffe. Lilla Molly blev så himla glad över att träffa sin lilla kusin. Hon älskar Felicia! Hon har upptäckt att om hon stoppar in fingret i Felicias mun så suger hon på det, haha.

Felicia blev ju även fyra månader igår. Hon har varit ganska grinig i veckan, så mycket skrik och mycket huvudvärkstabletter för mig.. Hennes sovrutiner blir  bättre och bättre. Nu sover hon ungefär 21.30-7.30. Och då är jag så pass vaken att jag kan påbörja dagen.

Donna har alltid haft en stark vilja. Och kan hon inte ligga i mattes knä så ska hon i alla fall vara så nära hon bara kan. Och trots att jag säger åt henne att hon INTE får trycka sig in bakom mig så trycker hon självklart in sig bakom mig ändå. Och Felicias babygym är en ny favoritplats. 

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>