HemBloggdesign › Vinterdesign på bloggen

Vinterdesign på bloggen

Idag har jag inte gjort ett dyft. Njuter av mina tre lediga dagar. Igår var det julbord med jobbet. Riktigt mysigt. Och gott med lite julmat! Det blev en ganska lång dag. Åkte hemifrån kl 8 för att öppna butiken. Efter stängning drack vi lite glögg och vin medan vi inväntade resten av gänget som inte jobbat under dagen. Kl 19 var det bokat bord. Åt gott och pratade mycket. Fick skjuts hem av en kollega. Tror klockan var närmare 23.30 när jag klev innanför dörren.. Men det var en rolig dag! Idag har jag inte gjort ett dyft. Eller jo, jag har ju gjort om bakgrunden till bloggen! Men i övrigt är det en seg dag. Imorgon blir det julbord på Ikea med gamla vänner, och sen lite julklappshopping.

Jag tyckte inte riktigt att den höstiga mörkröda bakgrunden passade in längre. Jag ville ha något ljust och blått. Som visar vintern, snön och kylan. Gjorde nog tre olika bakgrunder innan jag var hyffsat nöjd. När jag nästan var färdig med den första hittade jag något helt annat, och jag bytte riktning. Men jag är nöjd med resultatet.

autumn_design

Före – Höstdesign

winter_design

Efter – Vinterdesign

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>