HemBilder › Vinterpromenad

Vinterpromenad

Igår blev Felicia 11 veckor gammal. Vad tiden går fort! Igår var också första gången jag åkte iväg med henne helt själv. Vi skulle in till stan och fika med en kompis. Felicia kan bli rätt skrikig i bilen, men jag hade tur och hon somnade fort på väg mot stan. Hennes mössor åker alltid ner i ansiktet, vilket såklart gör henne frustrerad. Så igår fick hon ha bb-mössan (som äntligen passar, haha) och väl inne i stan köpte jag en jättesöt mössa på HM som passade perfekt! Den hade egentligen två tofsar, men de klippte jag bort så att mössan får plats under luvan på overallen.

Jag och lillsyrran tog häromdagen en långpromenad med våra döttrar. Man märker att man inte har någon kondis längre, för efter en halvtimmes promenad var man allt lite mör i benen. Jag, som många andra blivande mammor säkert, ville absolut promenera mycket när bebisen kom. Det har blivit kanske 2-3 gånger. Men efter min och syrrans promenad fick jag allt lite mersmak (man börjar väl tröttna lite smått på att sitta inne med en bebis vid bröstet hela dagarna) så jag tog en promenad idag igen. 35 minuter och 5000 steg senare var jag väldigt nöjd. Kommer nog bli fler promenader!

Lämna en kommentar

Du kan använda följande HTML taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>