Snus blir allt mer populärt och kommer nu i många nya smaker och varianter. Enligt Folkhälsomyndigheten anser ungdomar att snusande är coolt och intressant, vilket innebär att snus är ett bra ämne att blogga om. Du kan använda många olika infallsvinklar kring ämnet, baserat på ditt eget intresse och inställning i frågan.

För att göra research om olika snusvarianter kan du börja med att besöka Loop snus där du hittar mycket information om märket. Loop snus är mjuka och vita snusprillor som saknar tobak, men ger långvarig och snabb nikotinrelease via sin särskilda Instant Rush-teknologi. Snuset kommer i många olika smaker och styrkor.

Snusande ökar bland unga

Folkhälsomyndigheten har i sin senaste skolundersökning visat att användandet av snus bland femtonåriga flickor har ökat. Många ungdomar använder vitt snus, det vill säga nikotinsnus som Loop snus. De uppger att det är den sociala biten som är viktig då deras vänner snusar och det ofta sker under fester.

Bloggar om snus

Ett antal bloggare och influencers har under senaste tiden nämnt vitt snus i sina sociala medier, bland annat Amanda Schulman och Edvin Törnblom. Amanda Schulman är en svensk mediepersonlighet, TV-producent, entreprenör och författare. Edvin Törnblom är en svensk komiker, programledare och skådespelare som också varit sociala medier-redaktör för programmet Breaking News.

shuttle