Många mode- och livsstilsbloggare är mycket måna om vad de har på sig eftersom de ofta dokumenterar sin klädsel och delar med sig av fotona på sin blogg. Men även om man är intresserad av mode kan det vara svårt att veta vad man ska satsa på. I det här inlägget kan du läsa mer om moderiktiga jeans.

Låg eller hög midja?

Låg midja var som hetast på 90- och tidigt 00-tal. Men trenden har börjat att komma tillbaka och därför ska du satsa på ett par low waist jeans om du vill vara riktigt inne. Jeansen kommer i olika färger och är lätta att kombinera med olika toppar och överdelar. Det kan vara särskilt snyggt att ha en crop top till. Förutom att jeans med låg midja är väldigt inne just nu så är dess motsats också det. Alltså jeans med hög midja. Även dessa kommer i olika färger. Jeans är tillverkade av denim eller liknande material och kan vara olika stretchiga.

Välj rätt jeans

Att välja rätt sorts jeans kan kännas svårt. Förutom att du behöver välja hur hög midjan ska vara behöver du utgå från storleken. Jeans kommer i olika storlekar och har olika benlängder. För att ta reda på vilken storlek du har kan du använda ett måttband och följa storleksguiden. Därefter blir det lättare för dig att hitta ett par jeans som kommer passa dig perfekt. Sist men inte minst kan du också välja efter vilken färg du föredrar. Det finns klassiskt blå jeans såväl som svarta eller vita jeans. Alla färger gör sig snygga till andra färger.

shuttle