Du vill hitta ett bra bloggämne för att skapa en blogg som verkligen kan ge dig inkomst. Eller så har du en blogg, men vill få mer trafik. Då är fest, mat, vin och champagne väldigt bra ämnen. Både tillsammans och enskilt.

Vin och champagne levererat till dörren

Det är roligt att laga god mat och till maten hitta ett passade vin. Få bjuda in vännerna på fest och bjuda på champagne och tilltugg. Eller ha en romantisk middag med sin livs kärlek. Vad gör folk då? De går ut på internet och googlar om just mat, vin och champagne. Surfar in på bloggar som hjälper dem att komponera goda måltider och rolig festmat. Som bloggare är det då smart att ha lite koll på vin och champagne. Testa olika sorter. Lättast och smidigast är att köpa vin och champagne online på Vinoteket som levererar drycken hela vägen hem till ytterdörren. De har ett stort utbud och även informativa artiklar som hjälper dig som bloggare till än mer kunskap. Kunskap som du sedan skriver om på din blogg.

Bloggen

Det är många som inte tror att det är någon idé att blogga, men det stämmer inte. De flesta hemsidor du surfar in på är bloggar. Bloggar om ett särskilt ämne. Just mat och dryck är bättre som blogg än Youtubefilm. Folk föredrar att läsa ett recept på en blogg, än att se receptet någonstans i ett Youtubeklipp. Det är helt enkelt mer praktiskt.

Skapa festblogg

Om ditt mål är att få inkomst på din blogg ska du starta en särskild festblogg. Är det ett ämne som du verkligen gillar och har många idéer kring kan du rent av skapa flera bloggar. Lättaste sättet att få trafik till din sajt är genom att nischa dig. En blogg som handlar om barnkalas och tårtor. En annan om god mat och dryck med recept. En tredje som fokuserar på att anordna fest där du skriver om inbjudningar och dekoration. Du kan också blogga om alla nischerna på ett ställe, men det kan vara svårare för att verkligen få en inkomst. Däremot passar det dig som bara vill ha en blogg för att du tycker det är roligt.

Inkomst på festbloggen

Du kan tjäna pengar på bloggar på olika sätt: sälj produkter, receptböcker, ha affiliatelänkar, annonser och samarbeta med företag. Det viktigaste är att du får trafik till din blogg. Rätt trafik. Personer som är intresserade av din kunskap. Här kommer sociala medier in. Till bloggen bör du skapa både en Youtubekanal och konto på Instagram eller Facebook. Sedan använder du sociala medier för att driva trafik till din sajt. Det tar tid att få inkomst på internet. Skriv bra artiklar och håll ut, så kan du lyckas.

shuttle