Om du vill tjäna pengar på din blogg måste du våga förändra och förbättra din blogg. Tänk på dig själv som en företagare som vill ha kunder. När och hur ska du då förändra och förbättra din blogg?

Hur mår din blogg?

När ska du förändra och förbättra din blogg? Svaret på den frågan får du genom att fråga dig hur din blogg mår: har den besökare, personer som länkar, delar och kommenterar? Får du inkomst på bloggen på det sätt som du planerat? Om svaret är ja på alla frågor, så kan du fortsätta på samma sätt. Är svaret däremot nej, eller ett nja, du har både inkomst och besökare, men bloggen står stilla och inkomsten är inte alls så stor som du önskar, då är det dags att förändra och förbättra den.

Förändra och förbättra

Det första som du behöver fråga dig, är varför bloggen inte fungerar som du tänkt dig. Analysera din blogg och jämför den med större blogger. Det är också viktigt att ha en lättnavigerad blogg. Använda tydliga kategorier och underkategorier så att det är lätt för läsarna att hitta vad de söker. Glöm inte heller att snygga bilder kan lyfta både hemsidan och artiklarna.

Det första som du måste förändra är innehållet på bloggen – utan bra innehåll kommer bloggen inte att växa. Det bästa sättet att skapa bättre innehåll är genom att skriva artiklar som ger dina läsare relevant kunskap; gärna lösningar på olika problem. Om du skriver om mobiltelefoner, så bör du skapa flera artiklar där du steg för steg visar hur läsarna kan lösa vanliga mobilproblem. Tänk också på att det som du tycker är självklart, kan vara ett stort problem för andra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shuttle